våran Policy for mobilreparation

Våran Policy

Våran Policy

1- Snabb service, man kan få express tjänst vilket kan göra att din enhet kan bli lagad inom 1 timme. Men det finns undantag, som vid Ipad och vattensanering. Vi vill leverera så kvalitativ service som möjligt för ett bra pris.

2- Det gäller 90 dagars garanti på den produkt som reparerats. Om något fel skulle uppkomma med det som reparerats, så kommer vi prioritera att den blir lagad så fort som möjligt samt täcker garantin det.

3- Om din enhet går sönder under reparation, så behöver du inte oroa dig. Vi står för en ny enhet eller en bättre om den skadas under reparation. Om skadan innan reparationen var stor eller hade vattenskador så står vi inte för en ny enhet, vid samma värde eller bättre. Om telefonen inte går att laga och bekräftad genom felsökning, så kan vi skriva ett intyg till er för försäkringen.

Garantivillkor

90 dagars garanti på reparation.

Garanti gäller endast fel på hårdvaruprodukter köpta av oss.
Garantin gäller vid strålning och problem med touchen. MEN skärmen får inte ha tagit skador.

Vi ansvarar ej för kundens lagrade data. Garanti gäller ej mjukvara.

 Garanti gäller ej om kunden monterat in produkter.

Din telefon täcks inte av garantin om skärmen går sönder efter reparation.

Garanti gäller ej på grund av felaktigheter i produkt från tillverkare. Till exempel ifall det är något fel med moderkortet.

Vänligen fyll i inlämningskvittot så korrekt som möjligt. Var speciellt noga med att specificera vad ni lämnar in. Vi kan tyvärr inte ansvara för ospecificerade saker.

Vi kan tyvärr inte lagerföra eller ansvara för transportmaterial som ej är förpackad noga.

Garanti gäller ej för skada som uppkommit på grund av felaktigt handhavande och/eller dålig skötsel av användaren.

Vid köp av nedstänkta priser på tjänster med över 30 % rea så gäller inte att man får samma produkt tillbaka utifall att din skärm/telefon går sönder och vi inte har kvar samma på lagret. Men vid ett sådant tillfälle kan du få pengarna tillbaka istället. Och detta gäller endast på det du har reparerat hos oss och inte köpt!

Garanti gäller inte om en enhet är förstörd och funkar i minimala lägen. Det kan uppkomma att komponenter också har skadats men slutar få effekt när man tar bort gamla skärmen. Dvs. om telefonen är allvarligt skadad gäller inte garantin på andra komponenter  involverade.

Om ramen till telefonen är mycket sned men går att montera. Så räknas inte rätt garanti och skärmen kan gå sönder.

För att garantin ska täcka ramen etc. så måste en ram har köpts och inte reparerats!

Ta inte med extra tillbehör såsom laddare, minneskort eller SIM-kort. Du bör alltid se till att du tar en säkerhetskopia av dina data på enheten. Vi ansvarar inte för förlorad data eller tillbehör. (Även om data sällan försvinner)

Vi rekommenderar att ni sätter ett glasskydd så glaset skyddar din skärm från framtida skador samt att garantin kan fortfarande gälla för att skärmen inte tagit några repor.